ZOEKEN:
Spreekuur Digitale Diensten

Spreekuur digiLet op: Het tijdstip van het wekelijkse spreekuur digitale diensten in Bibliotheek Stadsplein is verplaatst naar woensdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur.
Voor iedereen die hulp kan gebruiken of vragen heeft over bijvoorbeeld het lenen van e-books, het online reserveren of over het gebruik van de diverse Bibliotheek Apps. Tijdens dit spreekuur kan men vragen stellen als: op welke apparaten kan ik e-books van de Bibliotheek lezen? Hoe kan ik e-mailen via mijn tablet? Kan ik boeken verlengen via mijn smartphone? Wat zijn handige of leuke (bibliotheek) Apps? Hoe moet ik een Skype account maken? Enzovoort.

 

SPREEKUUR DIGITALE DIENSTEN
De mogelijkheden van media zijn groot, maar de toepassingen niet altijd voor iedereen even helder. Weten hoe media werkt is essentieel om mee te kunnen doen in onze samenleving. Daarom is er bij b
ibliotheek Amstelveen Stadsplein elke donderdag een wekelijks spreekuur Digitale Diensten bedoeld om mensen ‘mediawijzer’ te maken. 

Het is bedoeld voor iedereen die hulp kan gebruiken of vragen heeft over bijvoorbeeld het lenen van e-books, het online reserveren of over het gebruik van de diverse Bibliotheek Apps. Tijdens dit spreekuur kan men vragen stellen als: op welke apparaten kan ik e-books van de Bibliotheek lezen? Hoe kan ik e-mailen via mijn tablet? Kan ik boeken verlengen via mijn smartphone? Wat zijn handige of leuke (bibliotheek) Apps? Hoe moet ik een Skype account maken? Enzovoort.

STADSPLEIN

Elke woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 14.00 uur kan men terecht bij het podium in de bibliotheek Stadsplein. 

WESTWIJK

Elke dinsdagmiddag van 16:00-17:00 is er een digitaal spreekuur in Bibliotheek Westwijk

Tijdens een digitaal spreekuur is een bibliotheek medewerker met een iPad, laptop en e-reader aanwezig. Het kan zijn dat een probleem niet meteen tijdens het digitale spreekuur op te lossen is. Maar door het maken van bijvoorbeeld een stappenplan, helpen medewerkers van de bieb mensen graag op de goede weg. Het digitale spreekuur is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.