Nieuwe website voor de bibliotheek
Contact Victor van Honk

nieuwe websiteEr wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe website van de Bibliotheek Amstelland. Wat u daar van merkt? Wellicht zo nu en dan een hapering op de huidige website, maar in oktober verrassen wij u graag met de geheel vernieuwde, overzichtelijke en eigentijdse nieuwe website. Onderdelen verdwijnen en nieuwe onderdelen worden toegevoegd. Een andere structuur en een nieuwe opzet van het menu brengen u in zo min mogelijk klikken waar u moet zijn.

Hoe we dat doen. Wij sluiten ons met deze nieuwe website aan bij de WaaS; Website as a Service. Dit is een netwerk van voorzieningen waar lokale bibliotheken gebruik van kunnen maken om hun eigen website te realiseren, inclusief de vernieuwde landelijk huisstijl. En voor wat de veiligheid betreft; de nieuwe website is via een beveiligde verbinding te bereiken.

Nog even geduld. We gaan weer aan de slag en houden u hier op de hoogte van de ontwikkeling. Op naar oktober…