ZOEKEN:
SchoolWise en Aura

SchoolWise en Aura zijn digitale portals voor het beheren en zichtbaar maken van de eigen schoolbibliotheek. Ze hebben alles wat nodig is om een moderne schoolbibliotheek efficiƫnt te beheren, zoals het uitlenen en reserveren, een catalogus, het toevoegen van nieuwe boeken en het printen van barcodes en rugetiketten.

De portals kunnen allebei los worden gebruikt of als onderdeel van het programma van de Bibliotheek op school. Ze stimuleren niet alleen het lezen, maar dragen ook bij aan het vergroten van de informatievaardigheden van kinderen. Die ontdekken zelf leuke boeken maar ook betrouwbare, relevante informatie op internet, voor spreekbeurten, werkstukken of projecten.

Ze bieden de mogelijkheid favorietenlijstjes te laten maken door leerlingen. Dit stimuleert en inspireert op een speelse, eigentijdse manier om meer te lezen of andere boeken te lezen, wat weer bijdraagt aan de leesvaardigheid. Daarnaast kan de leerkracht het lees- en leengedrag van elke leerling volgen. Beide werken met licenties en training.

Voor meer vragen mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of neem contact op met
Gertrude Hoogendoorn, Hoofd Educatie & Programmering, 020 6414126

Prijs voor het gebruik van SchoolWise of Aura op aanvraag