Lid worden doet u zo

Direct aanmelden: Naar online inschrijven

Hartelijk welkom, Lid worden

Fijn dat u overweegt om (weer) lid te worden van de Bibliotheek Amstelland. Voor de prijs van maar 2 of 3 boeken

- leent u een jaar lang onbeperkt

- kunt u gratis reserveren en verlengen

- leent u de e-books, luisterboeken, cd's en dvd's ook helemaal gratis

- krijgt u toegang tot 2 miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's, dvd's, blu-rays en games.

- heeft u ook nog eens recht op korting op vele culturele activiteiten, zoals voorstellingen, concerten, films en exposities binnen en buiten de Bibliotheek.

Kijk voor nog meer voordelen van uw bibliotheekpas ook eens bij Wist u dat.

In een paar stappen online lid worden

Bij het online inschrijven geeft het systeem automatische het juiste abonnement1 op basis van uw leeftijd.
U hoeft alleen nog te kiezen tussen een basispas (8 items voor 3 weken) of een dubbelpas (16 items voor 6 weken).

Voor het gemak raden wij u aan alvast uw bankpas en eventuele kaartlezer bij de hand te houden voor de iDeal betaling.
Bij het online inschrijven krijgt u €2,50 korting op de eenmalige administratiekosten van €5,00.

Na uw online inschrijving

Zodra uw inschrijving is voltooid kan de lenerpas worden opgehaald in de bibliotheek.
Ook kunt u direct2  gebruik maken van onze online diensten. Zo kunt u via de website zoeken in onze catalogus, materialen reserveren, een favorietenlijst maken, uw voorkeuren aanpassen, enz.
Materialen kunt u lenen, en meenemen, zodra u uw lenerpas heeft opgehaald bij één van onze bibliotheken.

Bij het ophalen van het pasje vragen wij u om uw legitimatie.
Veel plezier alvast van uw lidmaatschap en graag tot ziens!

1 Voor cjpkorting en Amstelveenpas is online inschrijven niet mogelijk. Voor deze abonnementsoorten kunt u zich aan de balie inschrijven.

2 Om in te loggen in "Mijn Menu" heeft u een lenernummer en pincode nodig.
Het lenernummer is het lange nummer achter 'newlener=', te vinden in de e-mail met de verificatie-code welke u na het online inschrijven ontvangt.
Uw pincode is het wachtwoord dat u in het inschrijfformulier heeft ingevuld. Onthoud dit goed.
Eenmaal ingelogd kunt u dit naar wens aanpassen.

Naar online inschrijven