Gratis werkplek voor digitale belastingaangifte

belastingdienstSpeciaal voor iedereen die thuis geen computer heeft, biedt de Bibliotheek Amstelland een nieuwe faciliteit aan op de locaties Stadsplein en Aalsmeer: een gratis werkplek met printer voor het digitaal invullen van de belastingaangifte.

Zoekt u hulp  bij het invullen van het belastingformulier? Richt u dan tot ondersteunende organisaties zoals..

Loket 20 raadhuis Amstelveen (telefonisch een afspraak maken: 06-46650602);
Financieel Café Amstelveen: inloopspreekuur elke woensdag (behalve de 3e woensdag) van de maand van 09:30 – 11:30 uur (in wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1);
Financieel Café Aalsmeer : inloopspreekuur elke 2e woensdag van de maand van 09:30 – 11:30 uur (in de Oude Veiling);
Financieel Café Kudelstaart: inloopspreekuur elke 3e donderdag van de maand van 09:30 – 11:30 uur (in de oude bibliotheek, Graaf Willemlaan 1);
Sociaal Steunpunt Amstelveen (SSA): inloopspreekuur elke dinsdag van de maand van 10:00-12:00 uur (wijkcentrum De Bolder bij Groenhof)

Maak een afspraak met de mensen van deze organisaties en kom tijdens openingstijden in de Bibliotheek samen digitaal de belastingaangifte invullen.