ZOEKEN:
Ben jij een boekenverslinder?
Contact Joke ten Have   

boeken verslinderDan is de Amstellandse Kinderjury echt iets voor jou! Ben je tussen 9-12 jaar oud, hou je ervan om de nieuwste boeken te lezen, vind je het leuk met andere kinderen hierover te praten en samen het mooiste boek te kiezen van 2016, dat kan!

We hebben 20 mooie boeken gekozen die in 2016 zijn uitgekomen. Welke boeken dit zijn houden we nog even geheim maar een tipje van de sluier wil ik wel oplichten. Dinsdag 13 december waren in de DDWD vier kinderen  te gast, die hun vier mooiste boeken van dit jaar hebben bekend gemaakt. Twee boeken daarvan hebben wij ook uitgekozen! Het ging om het nieuwste boek van Jozua Douglas (van o.a  de gruwelijke generaal) De ongelooflijke Ravi Ravioli en een boek van Vlinder Kamerlingh en Isa Hoes.  Engel Twee grappige en mooie boeken.

In drie bijeenkomsten gaan we het mooiste boek kiezen en tijdens  de afsluiting komt er een schrijver van één van de boeken die jullie gaan lezen. Voor dit boekenfestijn hebben we 20 nieuwe titels van 2016  gekocht . De boeken lees je thuis en in de Bieb gaan we ermee aan de slag. We vertellen elkaar hoe mooi, grappig,spannend, een boek is, maar we gaan ook leuke dingen doen met jouw favoriete boek. Het heeft te maken met tekenen, knutselen, schrijven en presenteren. Je kan kiezen op welke manier jouw toppertje voor het voetlicht gaat brengen. 

Samen met mijn Loes en Cissy gaan we er weer een te gek evenement van maken.

Er is een groep in de bibliotheek Stadsplein, Westwijk en Aalsmeer. Per groep kunnen er maximaal 25 kinderen meedoen. Dus geef je snel op. Ga voor meer informatie naar de website. Amstellandse Kinderjury