Apps voor Android

Bibliotheek apps voor Android

Over het aanbod:

Het aanbod aan Bibliotheek apps is in de afgelopen tijd sterk uitgebreid. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. De meeste zijn gratis te downloaden. Een bibliotheek lidmaatschap is alleen nodig voor catalogus app Bibliotheek Wise en leesapp Bibliotheek.

wise mobiel

Bibliotheek Wise:

apple bibliotheek wise 24/7 overal uw bibliotheekzaken regelen. Met de app Bibliotheek Wise kunt u snel en gemakkelijk zien wat u in huis heeft, uw items verlengen of in de catalogus zoeken en reserveren.

25 april 2016: LET OP! Op sommige Android toestellen werkt deze app niet optimaal. Gevolg is o.a. dat de knoppen 'Menu' en 'Zoek' niet werken. Er wordt momenteel door de ontwikkelaars hard gewerkt aan een oplossing.

VakantieBieb:

apple vakantiebiebDe VakantieBieb bestaat alleen tijdens de vakanties, maar is toch zeer de moeite waard vanwege het populaire aanbod. Check de beschikbaarheid op  www.vakantiebieb.nl

De VakantieBieb is open van 1 juni t/m 31 augustus 2016. In juni staan er 30 jeugdtitels in, in juli komen hier 30 volwassen titels bij.

LuisterBieb:

luisterbieb logoMet de gratis LuisterBieb kunt u genieten van luisterboeken, waar en wanneer u maar wilt. Het biedt voor ieder wat wils: kinderboeken, lichte lectuur,  literatuur en luistercolleges. Nu ook met slaaptimer.

Bibliotheek:

apple bibliotheekLees uw geleende e-books van de bibliotheek offline in deze Bibliotheek leesapp Meer informatie over digitaal lenen via de Bibliotheek vindt u op www.debibliotheek.nl/ebooks.

Bibliotheek Amstelland Info:

apple bibliotheek amstelland infoOnze eigen app Bibliotheek Amstelland Info is te gebruiken voor het volgen van ons dagelijks nieuws en de evenementen uit ons culturele progamma en de collectie rubriek 'Nieuw & Aanbevolen'.