Nieuw: informatiebijeenkomst leesgroep Engels

senialogoWilt u mooie Engelse boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Op donderdag 9 maart 2017 is er in bibliotheek Amstelveen Stadsplein een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep Engels. De leesgroep kiest uit een door deskundigen opgestelde boekenlijst met hedendaagse Engelstalige literatuur. De voertaal bij de bespreking is Engels.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.  Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Als u belangstelling hebt  bent u welkom op 9 maart van 11:00-13:00 uur bij Bibliotheek Amstelland, Stadsplein 102, Amstelveen. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de leesgroep willen stappen. U kunt zich aanmelden bij Senia,tel.0570-562656 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij de bibliotheek via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.