ZOEKEN:
Veel nieuwe titels in de LuisterBieb
Contact Victor van Honk   

Luisterbiebdec16December 2016 - Goed nieuws: er zijn dit najaar weer een groot aantal nieuwe titels toegevoegd aan de LuisterBieb. Met de LuisterBieb geniet u van de beste luisterboeken, of u nu in de file staat, in de trein zit of aan het sporten bent. Lees snel meer...

 

 

Spannende luisterboeken
Het populairste genre, 'spanning', is flink uitgebreid, met boeken van onder meer René Appel, Baantjer, Marion Pauw, Suzanne Vermeer en David Baldacci.

Jeugd en jongeren

Luisterbieb2016kids

Daarnaast zijn er veel nieuwe titels voor jeugd en jongeren aan de LuisterBieb toegevoegd. Fijn om tijdens de feestdagen even rustig op de bank te luisteren naar Madelief van Guus Kuijer of Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon.

En voor de allerkleinsten hebben we onder meer boeken van Vivian den Hollander en Jaap ter Haar.
Nieuw in de app

In de app vindt u nu ook een onderdeel 'Uitgelicht', waarin de nieuwste titels per genre staan. Wilt u een overzicht van alle titels hebben? Kijk dan in de app onder de Veelgestelde Vragen of klik op deze link.

Over de LuisterBieb, wie kan wat lezen

De LuisterBieb biedt toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken: van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers. Een groot aantal luisterboeken is voor iedereen beschikbaar. Deze zijn te herkennen aan het grijze label. Leden van de Bibliotheek hebben toegang tot nog veel meer titels (oranje label). Nieuw zijn de promotieluisterboeken (wit label); dit zijn premiumtitels die tijdelijk door iedereen te beluisteren zijn.